Online Sales Manager Bidfood.nl

Hou jij van goed eten en van héle lekkere resultaten?

Vaste baan, 40 uur per week
Standplaats: Regio Ede/Arnhem

Hou jij van lekker eten en drinken? Heb je een scherpe neus voor commerciële kansen? Welkom bij Bidfood, de grootste online groothandel voor foodprofessionals! Wij zoeken een pittige online sales manager die met zijn/haar team de verantwoordelijkheid pakt voor alle sales op bidfood.nl. De plek waar chefs, restaurateurs, hoteliers en andere foodpro’s het mooiste aanbod aan food en non-food vinden. Inclusief talloze duurzame producten en heel veel inspiratie.

De functie van online sales manager

Je hebt een spilfunctie binnen de afdelingen e-commerce en marketing. En natuurlijk werk je ook veel samen met online marketing en onze data en UX-specialisten. We houden van ondernemen en geven je graag alle ruimte voor eigen initiatieven. Kansen krijg je volop, maar kun je bij ons ook zelf creëren!

Wat ga je doen?

Als online sales manager ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse online sales operatie van de grootste B2B webshop in de Nederlandse foodsector. Samen met onze data specialisten analyseer je continue onze performance. Op basis van data identificeer jij nieuwe kansen, maak je plannen en weet je de uitvoering daarvan strak te managen. Met als doel blijvende relevantie voor onze klanten én vollere winkelmandjes. Of in ons geval: vollere rolcontainers.

Specifieke verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het online sales plan, de commerciële kalender en de online sales en merchandising activiteiten van het online sales team. Een team van specialisten op het gebied van content, search en webshop management.

Dit ben jij

  • Je bent analytisch, commercieel en conversiegericht.
  • Je ruikt kansen, snapt waarmee je resultaat kunt boeken.
  • Je haalt veel energie uit meetbaar en zichtbaar resultaat.
  • Hebt 4 à 5 jaar werkervaring.
  • Je voelt je thuis in een jong team, in een bruisende e-commerce omgeving.
  • Bent een aanpakker die stevig in zijn/haar schoenen staat.
  • Je weet vrijheid én verantwoordelijkheid goed te combineren.

Je standplaats is midden Nederland, maar een dag per week werken in Amsterdam is mogelijk.

Nieuwsgierig?

Ben jij onze ideale Online Sales Manager en wil je ons daarvan overtuigen? Dan zijn heel erg nieuwsgierig naar jou!  Neem contact op met Suzanne Meinders via suzanne@spargle.com of 035 – 747 07 47.