Ingevuld: Social Campagne Marketeer

– Foodie met liefde voor social media –

Kent social media voor jou geen geheimen? Ben jij in staat prachtige social content te creëren én deze succesvol te distribueren? Zie jij de kansen en mogelijkheden die YouTube biedt en weet jij de vertaalslag te maken naar de opdrachtgever? Ben je creatief en heb je passie voor food? Dan hebben wij dé plek voor jou waar online professionals elkaar vinden en waar voor jou een grote uitdaging klaar ligt.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:
Als social media marketeer ben je dagelijks bezig met het beheer van de diverse social mediakanalen van hét inspiratieplatform van de opdrachtgever. Je werkt volgens een door jou opgestelde planning aan de content voor de diverse kanalen, waarbij ook fotografie veelal van jouw hand komt. Je bouwt aan een zo groot mogelijk relevant bereik, maar zeker ook aan betrokkenheid van je doelgroep, die zich zowel buiten als binnen de organisatie bevindt. Daarnaast bouw je aan de YouTube-kanalen van het bedrijf om met de beschikbare video-content de doelgroep nog beter te bereiken en deze te laten converteren. In je rol werk je nauw samen met de in-house redactie en collega-marketeers voor een naadloze aansluiting met de andere kanalen die worden ingezet.

Je werkt binnen een organisatie waar je veel vrijheid hebt om het beste uit jezelf te halen en tegelijkertijd soms heel pragmatisch te werk gaat.

Je bent verantwoordelijk voor het beheren van alle social media kanalen van het bedrijf, inclusief Youtube. Daarbij komt de content van jouw hand, maar zorg je er ook voor dat social media op een effectieve wijze wordt ingezet om bij te dragen aan de doelstellingen van online marketing en de organisatie.

Je gelooft in een multichannel-aanpak en bent feilloos in staat hieraan bij te dragen met jouw activiteiten. Jij bent de regisseur die bepaalt hoe alle social media-kanalen eruit zien, maar ook een teamplayer die het grotere plaatje ziet en zelf de handen uit de mouwen steekt om bij te dragen aan een succesvol resultaat.

De concrete taken die horen bij de functie van de social media marketeer zijn:

 • Beheer en groei van alle social media kanalen (Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn);
 • Initiëren, uitrollen en optimaliseren van social media campagnes;
 • Verdere ontwikkeling van de YouTube-kanalen van het bedrijf;
 • Creëren van betrokkenheid van je doelgroep, die zich zowel intern als extern bevindt;
 • Borgen van kwaliteit van de campagnes met de juiste look & feel passend bij de merkidentiteit;
 • Afstemming met interne stakeholders bij het opzetten voor (leveranciers)campagnes;
 • Verdere ontwikkeling binnen het bedrijf.

Wie ben je, en wat breng je mee?

 • Je bent minimaal in het bezit van een HBO opleiding;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, ervaring in retail is een pré;
 • Kritisch en scherp, met een oog voor detail;
 • Oplossingsgericht;
 • Goede communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift;
 • Je bent in staat kansen en trends te vertalen naar social campagnes met een groot bereik;
 • Aantoonbare ervaring en affiniteit met social media;
 • In staat om te gaan met het bewaken en behalen van scherpe deadlines.

Over het bedrijf:
Wat slechts zes jaar geleden begon als een interne start-up van vijf personen is verworden tot een e-commerce afdeling bestaande uit 25 collega’s bij een onderneming waar ook de 1.750 andere medewerkers volledig zijn meegenomen en meegegroeid in het transformatieproces. E-commerce is vandaag de dag volledig geïntegreerd in de bedrijfsvoering van het bedrijf en niet minder dan 93% van haar klanten bestelt online en is daarmee een van de grootste webshops van Nederland.

Standplaats: Midden Nederland

 

Nieuwsgierig?
Ben jij de Sprankelende Parel die wij zoeken? Verras, verbaas en inspireer ons met jouw motivatie. We zijn nieuwsgierig naar jou! Je kunt je motivatie en CV sturen naar Nicole van Thoor, via Nicole@spargle.com. Of wil je meer weten? Dan bel je naar: 035 – 747 0747.