Lead Concept Developer

– Fulltime, standplaats: Noord-Holland –

Voor een van de grootste supermarktketens van Nederland, zijn we op zoek naar een Lead Concept Developer voor de afdeling Marketing & Format Online op het hoofdkantoor in Noord-Holland.

Marketing & Format Online maakt onderdeel uit van de online divisie van een van de grootste supermarktketens van Nederland en is verantwoordelijk voor het aantrekken, binden en converteren van (nieuwe) klanten en het vergroten van de individuele klantwaarde (loyaliteit). Het team werkt nauw samen met de Marketingafdeling van de supermarkt en de andere afdelingen van de online divisie van het bedrijf.

Binnen Marketing & Format van de online divisie is het team concept development verantwoordelijk voor het identificeren en projectmatig uitwerken en implementeren van innovatieve digitale formats voor zowel e-Commerce als mobile/web, als voor andere divisies van het bedrijf.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

De Lead Concept Developer (manager niveau II) maakt onderdeel uit van het managementteam van Marketing & Format van de online divisie en stuurt een aantal concept developers aan. Je houdt je onder andere bezig met het ontwikkelen van nieuwe digitale formats, het optimaliseren van bestaande digitale formats, het begeleiden van de implementatie tot en met de operationele bedrijfsvoering.

Jouw skills en competenties:

  • Academisch werk- en denkniveau met 5 jaar relevante werkervaring;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met projectmanagement;
  • Sterk ontwikkeld conceptueel /creatief vermogen;
  • Ervaring met scrum methodiek;
  • Digitale bevlogenheid;
  • Experimenteel denken.

Leuk, wanneer kan ik beginnen?

Kom met ons in contact! Verras en verblijdt ons met jouw cv. Deze mag je sturen naar Suzanne Meinders : suzanne@spargle.com. Voor meer informatie mag je ons ook bellen op: 035 – 747 07 47.