Informatie Analist E-commerce

– Vaste baan. Locatie: Hilversum –

Wij zoeken een ICT duizendpoot die als Informatie Analist in staat is een brug te slaan tussen onze dagelijkse business en onze ICT partners. Een nieuwe collega die onze ambitieuze ideeën kan vertalen naar concrete technische specificaties en deze implementeert en beheert. Wil jij samen met een collega verantwoordelijk zijn voor het technisch beheer en ontwikkeling van een high-traffic e-commerce platform?

Als jij begrijpt hoe belangrijk het is om ons e-commerce platform ieder dag weer beter te maken voor onze klanten en in staat bent om gewenste verbeteringen te vertalen naar technische specificaties en oplossingen, lees dan vooral verder!

Waar kom je te werken?

Het bedrijf is de online marktleider in kidsfashion en staat voor het grootste aanbod aan topmerken in kleding en schoenen. Wij hebben de ambitie om het meest toonaangevende kinderwarenhuis van Nederland te worden. Het bedrijf heeft meer dan 130 medewerkers in dienst en is gevestigd op twee locaties, te weten Doetinchem en Hilversum.

Het E-Commerce Team van ons bedrijf bestaat uit negen enthousiaste, jonge en gedreven E-Commerce professionals die het merk tot een succes maken. Omdat we ons team nog sterker willen maken Informatie Analist/Functioneel beheerder die met zijn positieve persoonlijkheid een aanvulling is voor dit team. Je komt terecht op een fijne werkplek in Hilversum waar meerdere jonge en creatieve collega’s van E-Commerce, Marketing én Inkoop samenwerken in een licht en bruisend kantoor. Je rapporteert aan de E-Commerce Manager en werkt nauw samen met de Applicatiebeheerder, Ontwikkelaars, Online marketeers, key users en Scrum master/projectleider.

Wie zoeken wij?

In ons E-Commerce Team hebben we behoefte aan versterking van het front-end ICT-Team in de vorm van een informatie analist/technisch applicatie beheerder die de verantwoordelijkheid pakt om samen met de andere applicatie beheerder en externe ICT partijen, het platform te beheren.

Wij zoeken daarvoor iemand met passie voor techniek en een brede technische kennis, die meedenkt over de business-ideeën en -wensen voor onze klanten en onze organisatie. Je weet e.e.a. uit te werken tot bruikbare user story’s alsmede voor de developers duidelijke en bruikbare backlog items. Wij zijn op zoek naar een data gedreven team player met een goed gevoel voor processen en data-flows. Je bent gewend om met deadlines te werken en weet jouw collega’s blijvend te inspireren en bent zelf ook nieuwsgierig ingesteld. Je hebt tevens wat ervaring in ICT- projectmanagement en bent gewend te werken in een agile werkomgeving (scrum).

Jouw taken als Informatie Analist

Je wordt samen met een collega applicatie beheerder verantwoordelijk voor het beheer en ontwikkeling van het front-end platform; samen met de product-owner zorg je voor goed gespecificeerde en duidelijke userstories alsmede instructies voor de developers. Je bent aanspreekpunt voor alle technische aangelegenheden rondom het E-Commerce platform en aanverwante systemen tevens borg je de performance en beschikbaarheid. Je weet gewenste veranderingen in behapbare elementen op te delen en te beschrijven in functionele specificaties.

Belangrijke taken:

 • Analyseren van technische vraagstukken en problemen
 • Specificeren: uitschrijven van userstories, tickets, technische specificaties en testscenario’s
 • Testen: Samen met de andere applicatiebeheerder coördineer je Release delivery’s en de bijbehorende test inspanningen. Zelf test je ook actief mee.
 • Back up voor applicatiebeheerder: samen bij incidenten problemen analyseren  
 • Project coördinatie van kleine en middelgrote ICT projecten:

Binnen diverse projecten neem je een belangrijke rol als beheerder van het E-commerce platform. Performance van het platform is een belangrijk speerpunt en moet permanent getoetst, bewaakt en geoptimaliseerd worden.

Wat heb jij te bieden?

 • Je hebt een afgeronde HBO-/WO-opleiding, gerelateerd aan IT of vergelijkbare werkervaring
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in ‘Agile’ teams.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in ‘functioneel ontwerp’ en/of informatie analyse
 • Een brede technisch skill-set is en technische know-how; je bent een ICT duizendpoot
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een E-Commerce omgeving
 • Goede kennis van online technieken zoals http, SSL, webservers, merchandising tools, search engines, e-commerce platformen, HTML/CSS/JS en web- en app development in het algemeen
 • Je maakt je nieuwe technieken snel eigen (inzicht/skills) waar nodig
 • Je bent bekend met API’s, communicatie tussen systemen, flow van data, feeds en de bijbehorende uitdagingen en valkuilen
 • Ervaring in de mode en/of retail is een pré;
 • Ervaring als scrummaster is een pré;
 • Ervaring in PHP/MySql is een pré;
 • Ervaring in projectmanagement is een pré;
 • Werkervaring in een data-driven waarde gestuurde organisatie is een pré;

Wat bieden wij?

Een nieuwe functie in het enthousiaste E-Commerce team van het bedrijf in Hilversum. Wij bieden een dynamische online high-traffic omgeving die continu in beweging is en een fijne werksfeer waarin veel aandacht is voor samenwerken. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in de uitvoering van je taken. Natuurlijk bieden we een marktconform salaris alsmede een hoge dosis “Fun” in het werk!

Nieuwsgierig?

Ben jij de Informatie Analist die wij zoeken? We zijn nieuwsgierig naar jou! Je kunt je motivatie en CV sturen naar Evelien Vleems, via evelien@spargle.com.  Je kunt haar ook bellen op 035 – 747 0747.