Digital Portfolio Manager

 

Digital-minded, dat ben jij voor 200%. Jij schuwt standaard omdat je liever experimenteert binnen jouw vakgebied. Als Digital Portfolio Manager ga jij binnen een multidisciplinair team je richten op de wereldreiziger van nu en aan de slag om voor hen innovatieve digitale producten te ontwikkelen. Kwaliteit en veiligheid zijn de focus van dit bedrijf.

Standplaats: Amsterdam

Wat zijn jouw taken?
Jij bewaakt de aansluiting van werkzaamheden van het portfolioteam met de achterliggende business behoeften, strategie, visie en beoogde doelstellingen. Je zorgt voor afstemming met de verschillende Business Owners en neemt besluiten over prioriteiten.

De visie en strategie van het bedrijf communiceer jij naar de verschillende teams (portfolio, definitie, realisatie). Je stuurt hiërarchisch het portfolioteam aan, dat bestaat uit zowel interne- als externe medewerkers. Jij vindt het als manager belangrijk dat er binnen jouw team oog is voor professionele groei.

Herken jij jezelf?
Jij weet gepassioneerd jouw digitale visie over te brengen op jouw team, je durft snel te schakelen en beschikt over daad- en beslissingskracht. Je bent bijzonder verantwoordelijk, initiatiefrijk, flexibel, zelfstandig en werkdruk is voor jou geen probleem. Je durft kritisch naar je eigen en andermans werk te kijken zonder de flair van een echte teamplayer te verliezen. Jij beschikt over het communicatief vermogen om diverse IT mogelijkheden en impact op een simpele te verwoorden.

De Digital Portfolio Manager die wij zoeken neemt behalve een sprankelende persoonlijkheid, een rugzak met kennis en ervaring mee, namelijk;

– Jij kent de laatste digitale ontwikkelingen en vertaalt deze naar concrete, business gerelateerde producten vanuit een digitale strategie. Dit kun je ook aantonen.
– De Agile denk- en werkwijze, waarbij Scrum en Kanban in het bijzonder;
– Stakeholdermanagement;
-Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau.

Nieuwsgierig?

Voel jij je aangesproken? Verras, overweldig, verbaas of inspireer ons met jouw motivatie. Richt je tot Eline de Jong, via eline@spargle.com. Heb je nog vragen? Bel haar op 035-7470747.