Ingevuld: Accountmanager

– Per direct, vaste invulling –

De functie

Je bent een verbinder pur sang. Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het behouden, verstevigen en natuurlijk uitbouwen van jouw klantrelaties met verschillende merken. Elke klant richt zich naast print, op de uitbreiding naar digitale kanalen, en jij helpt hen deze omnichannel strategie neer te zetten. Als accountmanager adviseer je jouw klanten proactief. Bovendien ben je verantwoordelijk voor start, planning, budget, voortgang en een gedegen evaluatie van projecten. Je wordt aangestuurd door de Sales Director.

Je taken en verantwoordelijkheden:

  • Voor new business en more business signaleer je kansen en onderneemt actie. Dit doe je in nauw overleg met de Sales Director;
  • Je stelt externe offertes op;
  • Samen met de afdeling Sales stel je accountplannen op;
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant, en bouwt zodoende ook aan je klantrelaties;
  • Je initieert interne vergaderingen en evaluatiemomenten met klanten;
  • Op een heldere wijze breng je de wensen van de klant in kaart. Hiervoor stel je een debrief op en schept hierbij duidelijke kaders t.b.v. de interne opdracht voor verschillende resources;
  • Je bent verantwoordelijk voor start, planning, budget, voortgang, evaluatie en facturatie van projecten;
  • Je bewaakt de status van de projecten en onderneemt actie bij afwijking;
  • Door het projectteam wordt je op de hoogte gehouden van afwijkingen ten opzichte van de projectbegroting en inkoopopdrachten.

Wie ben jij?

Je bent ondernemend. Op proactieve wijze stuur je altijd op resultaat en je brengt ervaring binnen sales- en projectmanagement mee. Je weet op een optimale manier de wensen van de klant te vertalen naar een duidelijke offerte en concrete (de)briefing.

Iedere klant tevreden stellen. Dat is jouw doelstelling. Daarvoor beschik je over uitstekende communicatieve, presentatie- en onderhandelingsvaardigheden. De lat leg je voor jezelf hoog, en ook bij anderen. Je bent stressbestendig. Energie krijg je van werken in een dynamische omgeving.

Je brengt een HBO+ niveau mee, en hebt een studieachtergrond in economie, communicatie of marketing. Op een analyserende en generaliserende wijze houd je jezelf op de hoogte van marktontwikkelingen, en houd je je kennis up to date van merken en design. Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in soortgelijke functie.

Waar ga je aan de slag?

De organisatie is een dynamische uitgeverij, gevestigd in Amstelveen. De uitgeverij zet verschillende kanalen, digitaal en print, in om haar klanten te bedienen.

Nieuwsgierig?

Voel jij je aangesproken? Verras, overweldig, verbaas of inspireer ons met jouw motivatie. Je kunt deze samen met jouw CV sturen naar info@spargle.com. Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 0357470747.