netwerk. zonder. grenzen.

Onze visie

We leven in een wereld die continu verandert. Ook onze zakelijke wereld. Wij geloven dat er een bijzondere transitie gaande is. Een transitie die samenwerking een andere betekenis geeft. Zonder grenzen, zonder ‘ieder voor zich’, maar van een gezamenlijk streven naar het optimale. Naar synergie, naar delen en geven, naar zingeving. Spargle draagt bij aan deze transitie, en begeleidt organisaties in een digitale transformatie.

Niet elke organisatie voelt deze transitie als zodanig. Afhankelijk van sector, klantgroep, cultuur e.d. bevinden onze opdrachtgevers zich middenin, of aan de vooravond van deze verandering. Waar zij zich ook bevinden, wij nemen mensen en organisaties mee in deze fase van (samen)werken. Wij geloven in het delen van kennis en ervaring. Wij geloven in groei en zingeving. Wij geloven in netwerken zonder grenzen.

Onze kernwaarden:

* Persoonlijk

* Betrokken

* Onafhankelijk

* Energiek

* Wederkerigheid

Het draait om mensen.

Ook in de digitale wereld. Daarom geloven wij in de kracht van samenwerken. Wat Spargle zo uniek maakt is haar grote passie voor de innovatiekracht van de mens. Want, met de juiste persoon op de juiste plek ontstaat kennisoverdracht, inspiratie, waarde en zichtbaar resultaat.  Je moet elkaar begrijpen, dezelfde taal spreken, uit hetzelfde hout gesneden zijn. Het DNA. Dit is waar Spargle begint.

Blijf bij jezelf en ga uit van je eigen kracht. Dat werkt. Niet voor niets functioneren organisaties die bij hun oorsprong blijven beter. Want in de oorsprong, daar zit vaak de kracht. Spargle is de netwerkorganisatie die groei in organisaties en mensen laat ontstaan door de juiste match. Ons netwerk versterkt zichzelf doordat Spargelisten van elkaar leren. One to one, one to many and many to many.

Kom in contact!

Wil je in verbinding komen te staan? Een introductie vanuit ons netwerk is een voorwaarde. Breng jij deze tot stand? Dan zien we je graag snel.

‘Soms zijn er intrinsieke behoeften in een organisatie of in een team, onbenoemd of ongekend, die van essentieel belang zijn om een volgende fase in te gaan. Door haar persoonlijke en energieke aanpak is Spargle in staat om deze behoefte te herkennen, te openbaren en te vervullen met kennis en kandidaten uit haar netwerk. Spargle maakt het verschil.’

STIJN DE BEKKER
Manager Digital Consultants, Heineken International