digital.professionals.network.

Dit is een netwerk van nieuwe denkers, professionals die geloven in innovatie. Onze Spargelisten. Ze willen de gangbare conventies doorbreken. Het zijn experts die hun kennisdelen, zodat zij bijdragen aan een succesvolle en snelle digitalisering van bedrijven.

Ze dragen bij aan het succes van jouw organisatie; bescheiden achter de schermen of als een drijvende kracht op de voorgrond. Doordat ze aandachtig luisteren naar de klant en hun uitdagingen vertalen naar bruikbare data, wordt het DNA van het bedrijf en dus de kansen en mogelijkheden zichtbaar.

 

We kijken verder, dieper en kritisch naar de context en de onderliggende verlangens van de organisatie, maar ook van de individu. Wil je met een van onze Spargelisten verbinden?

spargelisten werken nu aan 83 projecten

“Ik ben echt aangenaam verrast door de persoonlijke, enthousiaste en authentieke aanpak van Nicole. Hier hou ik van. Spargle is op een integere en vakkundige manier op zoek naar een match, omdat – wanneer deze match er is – dit toch echt het beste werkt voor de opdrachtgever, de opdrachtnemer en Spargle.”

CARLO VAN HOUTUM, Digital Interim Manager