Spargle. Werkt. Anders.

Spargle kijkt verder, dieper en kritischer naar de context en de onderliggende verlangens van jouw bedrijf, maar ook van het individu. De mens achter de organisatie. Hierdoor ontstaat er een persoonlijke en hechte samenwerking tussen onze professionals en jouw als opdrachtgever. Door de ontspannen vertrouwensband is er ruimte om te doorgronden, coachen en inspireren. Zo ontdekken we samen nieuwe mogelijkheden om jouw ambities te realiseren. Of het nu design is, digital marketing, e-Commerce, SEM specialisatie, projectmanagement, copywriting of development. Spargle is het grootste netwerk, met de beste mensen.

.

Hoe waarborgen wij persoonlijke verbinding en professionaliteit? Hoe houden we ons netwerk exclusief? Nieuwe Spargle professionals worden niet simpelweg aangenomen, maar gecast. Wat inhoudt dat zij aangedragen worden door een in-house professional, een Spargelist. Na een screening en background check wordt de prospect i kandidaat wel of niet toegelaten tot het intieme digital netwerk van Spargle.

SPARGLE

Spargle betekent sprankelend, jong en fris. Samenwerken, kennisdelen en dynamiek. Spargle betekent groei. We zijn vernieuwend, bedenken unieke concepten, zijn jong, fris en altijd in bloei.

SPARGLE HQ

Een onafhankelijk, klein kernteam zorgt voor de dagelijkse executiekracht van ons netwerk. Met de grootste flexibiliteit en een 24/7 mentaliteit houdt dit team het netwerk sprankelend. Allen hebben een energiek hart en dragen bij aan mooie verbindingen.

Nicole

Nicole van Thoor

Founder en verbinder

Suzanne

Suzanne Meinders

Project manager

Eline

Eline de Jong

Project manager

Suzanne

Isabel Prinsen

Junior Projectcoördinator

Marije Hoogendoorn Spargle

Esther Kroes

Chief of Development

Suzanne

Miriam Kusters

Associate administratie

Suzanne

Roos Spier

Spargle associate

Suzanne

Anne de Boer

Backoffice Coördinator

Gitta

Gitta Hekman

Chief Operarations Officer

Suzanne

Mitch Plugge

Project manager

Suzanne

Anna Wessels

Junior Projectcoördinator

Suzanne

Wendy Tilburg

Junior Projectmanager

Diego

Rose Bosch

Project Coördinator en PA

Marije Hoogendoorn Spargle

Kristella Hak

Project manager

Suzanne

Emma Barneveld

Junior Projectcoördinator

korte lijnen

Nieuwsgierig naar ons? Voor een kopje koffie bij ons, verwachten we een introductie vanuit ons netwerk. Zo houden we de verbinding persoonlijk en de lijntjes kort.

“Tijdens de reorganisatie van mijn afdeling zag ik Spargle echt als sparringspartner opdat ik uiteindelijk mijn team zo goed mogelijk kon neerzetten en ervoor kon zorgen dat het als geheel optimaal zou functioneren.”

MARIJN LUCHTMAN – Uitgever Online Vrouwentitels, Sanoma