About Us

Spargle. Werkt. Anders.

Wij vormen een groot, maar persoonlijk netwerk van vakgenoten met een digitaal hart. Een hechte groep van freelancers en opdrachtgevers die elkaar kent, scherp houdt en aanvult. Wij doorgronden, coachen en inspireren. Samen met onze opdrachtgevers ontdekken we nieuwe mogelijkheden om hun ambities te realiseren. Of we nu een designer zijn, marketeer, e-Commerce-professional, SEM-specialist, projectmanager, copywriter of developer.

Voor verandering zijn aanjagers nodig. Professionals die met hun drive, kennis en ervaring, organisaties verder brengen. Wij vormen een netwerk van krachtige accelerators in de hedendaagse, continu veranderende online wereld. Met Spargle verdwijnen conventies en ontstaat er ruimte voor verandering, vernieuwing en groei.

SPARGLE

Spargle betekent sprankelend, jong en fris. Samenwerken, kennisdelen en dynamiek. Spargle betekent groei. We zijn vernieuwend, bedenken unieke concepten, zijn jong, fris en altijd in bloei.

Ons kernteam

Een onafhankelijk, klein kernteam zorgt voor het dagelijks reilen en zeilen van ons netwerk. Met de grootste flexibiliteit, en een bereikbaarheid waar je U tegen zegt. Allen hebben een energiek hart, en dragen bij aan mooie verbindingen.

Nicole

Nicole

Nicole van Thoor
Founder en Verbinder

Suzanne

Suzanne

Suzanne Meinders
Project Manager

Evelien

Vanessa

Vanessa Bernhart-Verlaan
Operationeel Directeur

Anne

Anne

Anne-Marije van Hunnik
Back-office Manager

Marije Hoogendoorn Spargle

Tjalling

Tjalling Hoek
Project Assistant

Marije Hoogendoorn Spargle

Jasmijn

Jasmijn Haselager
Project Manager

Gitta

Gitta

Gitta Hekman
Project Coördinator

Eline

Eline

Eline de Jong
Project Manager

We laten mensen en organisaties groeien

Het draait om mensen. Ook in de digitale wereld. Daarom geloven wij in samenwerken. Met de beste kennis en ervaring ben je er nog niet. Je moet elkaar begrijpen, dezelfde taal spreken, uit hetzelfde hout gesneden zijn. Spargle begint dan ook bij het DNA. Van organisaties en personen. Want het DNA bepaalt je kracht en wie je bent. Het vertelt waar je vandaan komt en waar je naartoe gaat.

Vanuit deze basis vormen wij teams. Teams van betrokken, hardwerkende, resultaatgerichte, en soms ook tegendraadse, denkers en doeners. Maar altijd gericht op innovatie, vernieuwing en groei.

Let's connect

Nieuwsgierig naar ons? Voor een kopje koffie bij ons verwachten we een introductie vanuit ons netwerk.

“Tijdens de reorganisatie van mijn afdeling zag ik Spargle echt als sparringspartner opdat ik uiteindelijk mijn team zo goed mogelijk kon neerzetten en ervoor kon zorgen dat het als geheel optimaal zou functioneren.”

MARIJN LUCHTMAN – Uitgever Online Vrouwentitels, Sanoma