Spargle blog: Masterclass Scrum Product Owner

Spargle blog: Masterclass Scrum Product Owner

Masterclass Scrum Product Owner

Scrum is een methode waarmee verandertrajecten, bedrijfs-en beleidsprocessen sneller, efficiënter en met meer kwaliteit kunnen worden gerealiseerd. Één van de rollen bij Scrum trajecten is Product Owner. Deze rol is cruciaal voor het welslagen van Scrum trajecten. Dit zorgt voor een groeiende vraag naar Scrum gecertificeerde Product Owners. 

Ook wij zien deze groeiende behoefte en organiseerden samen met een groep professionals uit het werkveld een masterclass agile scrum voor het Spargle netwerk. Vele interessante praktijkcases kwamen aan bod, maar ook Roadmap beheer, Storymapping & Slicing en Backlog. In een informele interactieve sfeer werden de in’s en out’s van Agile Scrum bijgebracht door middel van praktische oefeningen in een groep. Na afloop was er alle tijd om te netwerken en na te praten tijdens de borrel!

Spargle vindt en verbindt, maar deelt daarnaast ook accurate kennis van professionals uit haar netwerk! Houd onze site in de gaten en volg ons op social media voor updates over trainingen en masterclasses!