Patricia

Spargle Coach(ing)

Passie voor mensen, passie voor ontwikkeling. Nicole en Patricia delen hetzelfde DNA; hun liefde voor de digitale wereld en haar digitale mensen. Jonge, energieke talenten die Patries graag verder helpt in hun persoonlijke ontwikkeling.

Jarenlang liep ze zelf rond in de digitale wereld en is zo door de wol geverfd. Patries hoort vaak dat zij oprecht luistert en haarscherp verwoordt wat zij denkt, ziet en voelt. Bij haar gesprekspartner en bij zichzelf. Soms is dat confronterend, altijd is dat met respect. Spiegelend legt zij haar management ervaring naast jouw vraagstuk, combineert dat met haar coachkennis en is zo de kritische maar oprechte begeleider in jouw persoonlijke ontwikkeling. En sluit naadloos aan bij waar Spargle voor staat; het beste uit mensen halen en ze laten sparkelen.

 

Let’s Connect!

 

Tel: + 31 (0) 35 747 07 47
Mob: 06 – 21 11 16 91
e-mail: coaching@spargle.com

 

 

Ik wil meer weten over coaching

“Patricia weet je altijd in elk gesprek te raken. Ze zette me vaak aan het denken, bracht me op een ander spoor dan ikzelf had voorzien en was in alles dat ze deed oprecht, professioneel en betrokken.
Ze heeft mij en mijn team in 12 maanden tijd veel gebracht op het gebied van leiding geven, coaching en teamontwikkeling.”

 

HERMAN, manager