Marleen Boers

Associate partner / Consultant

Als sinds mijn studie ben ik betrokken bij de digitale ontwikkelingen in de markt. Sinds de ‘begintijd van internet’ dus, zoals men er wel eens aan refereert. De dynamiek en continu nieuwe ontwikkelingen trokken me al meteen aan. Als project manager bij verschillende bureaus heb ik geweldige projecten mee mogen maken. Een toptijd! Bij een van de bureaus ‘Lost Boys’ leerde ik Nicole kennen. We hebben altijd contact gehouden, ook toen ik ging freelancen. De laatste projecten waren via Spargle en zo leerde ik Spargle goed kennen.

Spargle Network

Spargle staat onder andere voor verbinding. Maar het is meer dan alleen verbinding. Ik geloof sterk in de manier waarop we bij Spargle mensen aan elkaar verbinden. En dat is ook precies de reden dat ik besloot te gaan samenwerken met Nicole.
We kijken bij onze klanten niet alleen naar het bedrijf, maar ook naar de cultuur in het bedrijf en met wat voor team er gewerkt gaat worden. We vragen door; wat zoekt de klant nu echt, wanneer is hij of zij tevreden? En bij professionals is dus ook niet alleen het CV belangrijk, maar we willen weten wie de persoon achter het CV is. Waar krijg je energie van, waar gaat je hart sneller van kloppen, wat ben je voor persoon?
Het kan zomaar zijn dat je als professional op een heel andere plek eindigt via Spargle, dan je oorspronkelijk van plan was. Maar wel een plek waar je waarde veel beter naar voren komt en een plek die je energie geeft. Dat geeft echte kwaliteit, voor professionals en voor bedrijven. En dat is de kracht van Spargle!
“Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning.” – Albert Einstein
 
MARLEEN BOERS – Associate Partner / Consultant