Laurens

Stagiair Project Management Ondersteuning
De manier hoe ik bij Spargle terecht ben gekomen, zegt veel over mijn connectie met Spargle. Ik was op zoek naar een leuke digital stage en kwam online terecht bij een anonieme vacature. Ik houd van persoonlijk contact, dus ik dacht: Die verbinding leggen, kan ik zelf ook! Na even zoeken, kwam ik bij Spargle uit en heb ik direct persoonlijk contact opgenomen. Na een proefdag was de kogel door de kerk. Vol trots kan ik zeggen dat ik samen met Max het komende halve jaar het Spargle team mag versterken als ondersteuning in projectmanagement.

 

Bij Spargle krijg ik veel verantwoordelijkheid en word ik uitgedaagd om mensen echt te doorgronden. Zelf op onderzoek uitgaan, snel schakelen en analytisch denken zijn de belangrijkste factoren waar ik in mijn werk mee bezig ben.

Mijn grootste drijfveren zijn een persoonlijke aanpak en fascinatie voor digitale innovatie. Spargle is daarom voor mij de perfecte schakel tussen een dynamisch digital netwerk, persoonlijke connecties leggen in een corporate omgeving.

 

“Verbinden doe ik met een persoonlijke aanpak en humor!”

LAURENS HEKKINK, Stagiair Project Management Ondersteuning