Word jij onze nieuwe collega? Junior Project Manager gezocht!

Word jij onze nieuwe collega? Junior Project Manager gezocht!

Junior Project Manager / Verbinder

Zie je persoonlijkheidseigenschappen die anderen niet zien? Ben jij degene die vrienden aan elkaar koppelt als je in de kroeg staat? En denk je dat je hier geen werk van kunt maken? Dan heb je het mis! Start jouw carrière bij Spargle. Help ons bij het werven, zoeken, beoordelen, spreken en verbinden van top digital professionals voor klanten zoals HeinekenNike, HEMA, Schiphol en Knab.

De uitdaging ga je aan bij Spargle

Spargle is een netwerk van digital, marketing en innovatie professionals dat kennis en ervaring verbindt om mensen en organisaties te laten bloeien. We vormen een intiem netwerk. Een netwerk dat elkaar kent, scherp houdt en aanvult. Zo weten we precies wie waar past. Onze rol is die van verbinder. Ons bedrijf is onafhankelijk, inhoudelijk, we zijn klein in de kern, groot expertise netwerk en zijn een pure speler in digital!

Interessant, maar what’s in it for me?

Bij Spargle ga je aan de slag als netwerkende duizendpoot. Regelen, organiseren en verbinden. Van het onderhouden van relaties en spreken van klanten en kandidaten, tot het organiseren van events (onze Spargle Specials). Elke dag hetzelfde komt in jouw agenda niet voor. Afwisseling is jouw ding.

Twee handen – een rechter en een linker

Je pakt jouw rol als Project Manager met beide handen stevig aan, en wordt een sparringpartner voor verschillende grote bedrijven (o.a. KLM, VICE, Booking.com, Tommy Hilfiger, Paula’s Choice) en Start-Ups.

More is more

Spargle biedt je ook de mogelijkheid om te leren werken vanuit je gut feeling. Wij hebben topcoaches in huis die jou graag willen helpen groeien! En natuurlijk krijg je een kijkje in ons netwerk, waardoor ook jouw netwerk groeit.

Wie ben jij?

  • Je bent van nature een verbinder en krijgt een kick van het maken van de juiste ‘match’!
  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding en staat aan de start van jouw carrière.
  • Ervaring in Recruitment, bij voorkeur in Digital/E-commerce is een pré.
  • Jouw verantwoordelijkheidsgevoel is groot en je gaat voor resultaat
  • Je hebt lef, beschikt over een hands-on mentaliteit, bent flexibel en ondernemend om het beste uit jezelf te halen
  • Je durft aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Je hebt een bak energie en de ambitie om hard te werken aan jouw carrière

Wij bieden jou de kans onderdeel te worden van ons enthousiaste kernteam en het Spargle netwerk verder uit te bouwen. In deze ondernemende mooie rol van Project Manager willen wij jou veel verantwoordelijkheid en vrijheid geven. Je krijgt de mogelijkheid mensen in hun kracht te zetten en dichter bij hun talent te laten staan.

Nieuwsgierig?

Groot gelijk! Want Spargle geeft je de kans om te gaan groeien! Zie jij jezelf al zitten (lees: rennen, vliegen, springen) op ons kantoor? Stuur je CV en motivatie aan anne@spargle.com of  bel ons 035 747 0747.