Events

Spargle Specials

SPARGLE SPECIAL

Met regelmaat organiseren wij een Spargle Special in binnen en buitenland. Elke Special is speciaal, en kent een uniek thema uit het vakgebied. We bespreken actuele vragen, en nodigen uitnodigende sprekers uit om hun kennis en ervaringen met ons netwerk te delen. In de kerstvakantie zullen we ons bezig houden met een kerstintervisie. Daarnaast zijn we in ontwikkeling met Spargle lab en organiseren we op basis van een groeiende vraag in de markt opnieuw een masterclass Scrum Product Owner.

Spargle Kerstborrel

 

Op donderdag 21 december hadden we een besloten Spargle Kerstborrel bij ons in de Tesselschadekerk. Waar we met een selecte club Spargelisten terug hebben geblikt op weer een succesvol jaar en met zijn allen hebben getoast op 2018!

Wegens succes opnieuw aangeboden

MASTERCLASS SCRUM PRODUCT OWNER

Wegens succes organiseren wij opnieuw een masterclass Scrum Product Owner gegeven door trainer Joris Boeren op 29 januari en 5 februari van 19.00 tot 22.00. Meld je snel aan, want er zijn slechts een bepekt aantal plekken beschikbaar.

 

Geef je hier op!

SPARGLE EVENT: SERVICE DESIGN DAYS 2017

Service Design Days is een congres dat gericht is op digitale innovatie en transformatie, middels design thinking en service design. Dit tweedaagse evenement heeft een strak programma.

LEES DE BLOG

Spargle Special: Transformation

Digitale transformatie was het buzzwoord van 2016. Digital verandert de verhoudingen in de markt. In een prachtige setting delen opdrachtgevers en interimmers ervaringen en do’s en don’ts in een transformatie.

Lees de blog

Spargle & TEDxHilversum

Zoals je van Spargle gewend bent, lopen we graag voorop. En willen we, samen met jou, op de hoogte blijven door ons te laten inspireren. Door nieuwe technieken, disruptive ideeën, en door andere mensen. Het thema van TEDxHilversum is dit jaar ‘The Art of Engagement’; op ons lijf geschreven!

Lees de blog

Spargle en de
Service Design Days

Spargle associate Inge Keizer organiseert in Barcelona de eerste Service Design Days, een congres gericht op  digitale innovatie en transformatie.

Lees de blog

Spargle Special:
Content is overal!

Deze Special staat in het teken van contentstrategie. Door de omslag van commerce naar online, én het veranderende mediagebruik is content een cruciale business asset geworden. Verschillende sprekers delen tijdens de avond hun ervaringen en visie.

Lees onze blog

Spargle en de TrendRede 2016

Wat kunnen we doen om onze samenleving ‘future proof’ te maken? Daar gaat het op 12 januari in Pakhuis de Zwijger over tijdens de TrendRede 2016. Spargle sluit met haar netwerk aan, en proost aansluitend op persoonlijke verbindingen.

Lees het blog van Susan de Grijp, marketing professional en verbonden aan het Spargle netwerk.

Lees onze blog

Spargle Special:
Start-Up Succes

Voor een succesvolle start-up is meer nodig dan een goed idee, een schaalbaar- en nieuw businessmodel. Op inspirerende wijze wordt er tijdens deze Special aandacht gegeven aan de keerzijde van start-up succes. Persoonlijke, kwetsbare ervaringen over lef, moed en durf worden verteld.

 

Lees meer over deze Special

Spargle Special:
Loyalty & Retentie

Loyalty en Retentie. Dat is het thema van deze Special. Zeer inspirerende sprekers (van o.a. Deli XL en Staples), en betrokken en enthousiaste genodigden maakten het tot een geslaagde avond.

 

Blog

Spargle organiseert meerdere Specials per jaar. Ons netwerk nodigen we daarvoor uit. Benieuwd wie er tot ons netwerk behoren? Onderstaande filmpjes geven je een kijkje in de afgelopen Specials, en wie daarbij aanwezig waren.

 

“Plezier in je werk krijg je pas als je verder kijkt dan werkzaamheden en salaris. Een prettige werksfeer en een klik met je collega’s is daarvoor minstens zo belangrijk. Er is geen andere Verbinder die dat zo goed begrijpt als Spargle.”

SIMON KLEES, Front-end Developer