Blog

Onze inspiratie

Spargle onderzoekt…

Voor het verbinden van de juiste professional aan de rol van CRM Manager, onderzoekt Spargle de vraag ‘Is zakendoen in België vergelijkbaar met Nederland?’

Spargle Zomerborrel

Spargle is verhuist naar de Tesselschadekerk in Hilversum, en nodigt de Spargle interim professionals uit voor een zomerborrel.

Duxxie

Duxxie is een transparant en snel platform waarmee je zélf op één plek de zorg thuis regelt. Het platform bouwt verder met een aantal Spargle professionals.

Startup van Spargelist rekent af met beunhaas-ervaring

Oprichter en Spargelist Yannick Veys wil de hele klusbranche opschonen met zijn startup. „We spreken alle vakmannen persoonlijk. Niet alleen controleren we op vakmanschap maar ook hoe een man (of vrouw) communiceert.” Dat is de basis van Zoofy. Goede vakmannen die hun afspraken nakomen.

Networks are the future

Are networks the future of our work? Will traditional corporate companies disappear? Are information technology and connectedness the drivers of nowaday’s changes? And what is the role of young millennials and digital-natives?

Van flexibele start-up tot gerenommeerde organisatie. Verschillende opdrachtgevers kloppen bij Spargle aan voor een specifieke vraag.

Get more inspired by our cases

“Voor mij persoonlijk is de manier van werken van Spargle uniek en bijzonder. Persoonlijk, betrokken, maar ook vooral niet doorsnee en altijd voorzien van een sprankeling. Daarom is Spargle een feestje en daar wil je bij zijn. Ik in ieder geval maar al te graag.”

WIETEKE LANKHAAR, Online Marketeer