Services Marketingcommunicatie Adviseur

Services Marketingcommunicatie Adviseur

Services Marketingcommunicatie Adviseur

– Fulltime, standplaats: Naaldwijk –

Ben jij een ervaren marketeer die doelstellingen om weet te zetten naar concrete campagnes en marketingactiviteiten? Start bij één van de grootste retailers in bloemen en planten.

De functie

Als Services Marketingcommunicatie Adviseur ontwikkel je marketing- en communicatiestrategieën, plannen en activiteiten voor diensten die gericht zijn op kwekers en klanten. Naast de ontwikkeling ben je ook verantwoordelijk voor de uitvoering van deze activiteiten. Samen met jouw collega’s van de afdeling Marketing werk je richting een hogere omzet, een grotere naamsbekendheid en hogere tevredenheid onder (potentiële) klanten. Als Adviseur ben je een belangrijke kennishebber voor servicesmarketing communicatie en werk je nauw samen met collega’s binnen het expert team. Daarnaast werk je ook samen met collega’s uit multidisciplinaire teams.

Wie zoeken we?

Jouw ervaring op het gebied van dienstenmarketing uit zich in al je marketingactiviteiten en campagnes. Je bent zowel conceptueel als cijfermatig zeer sterk; resultaten weet je feilloos op een overzichtelijke manier te presenteren. Je bent constant op zoek naar nieuwe kansen en gaat uitdagingen niet uit de weg!

Skills

  • heb je een afgeronde HBO-opleiding in een relevante richting;
  • heb je minimaal 3 jaar (coördinerende) en aantoonbare relevante ervaring;
  • heb je ook minstens 5 jaar aantoonbare ervaring met het coördineren van conversiegerichte on- en offline ATL en BTL campagnes in internationale en complexe omgevingen;
  • weet jij als geen ander hoe je in- en externe partijen moet aansturen;
  • ben jij zowel de Nederlandse als de Engelse taal volledig meester;
  • een stevige persoonlijkheid en een natuurlijke verbinder. Nuchter, evenwichtig en bruggenbouwer. Resultaatgericht, overtuigingskracht, veelzijdig, organisatie- en omgevingssensitief en stressbestendig. Iemand die in staat is een team enthousiast in balans te houden tussen de diverse krachten die spelen bij een organisatie in transitie.

Leuk, wanneer kan ik beginnen?

Kom met ons in contact! Verras en verblijdt ons met jouw cv. Deze mag je sturen naar Yannickyannick@spargle.com. Voor meer informatie mag je ons ook bellen op: 035 – 747 07 47.