Scrum Master 

– Ambitieuze verbinder met IT-skills –

 

Wil jij onderdeel zijn van één van de grootste Nederlandse organisaties in de internationale reisbranche van de toekomst? Ben jij in staat om teams te coachen, begeleiden in scrum methodiek en de ambities binnen onze afdeling te realiseren? Voor onze opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een Scrum master, vast als op interim basis.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Als scrum master word je ingezet in een of meerdere scrum team(s) en zorg je ervoor dat dit team niets in de weg staat om efficiënt en productief te werken. Ook ondersteun je de Product Owner en Business Owner’s en bewaak je het Agile gedachtegoed. Je bouwt continu aan een krachtig en zelfsturend scrum team en weet met enthousiasme en energie het team beter te laten worden. Binnen jouw afdeling heb je als scrum master een cruciale rol!

Wie ben je, en wat breng je mee?

Je bent enthousiast over het vak van Scrum Master en realiseert je dat met agile & scrum het verschil kan worden gemaakt.

  • Ondernemend en innovatief is; je hebt ideeën, visie en de daadkracht om dit voor elkaar te krijgen;
  • Ambitieus en zelfkritisch is; ons ambitieniveau is hoog en we zijn op zoek naar professionals die mee willen gaan om deze ambitie (versnelt) te realiseren;
  • Beschikt over goed communicatievaardigheden en zich staande kan houden in een complexe en politieke organisatie;
  • Een teamplayer is en plezier beleefd aan een dynamisch werkveld;
  • Continuous improvement in zijn DNA heeft en het team daar ook op coacht;
  • De Agile ambassadeur is binnen en buiten de afdeling.

Functie-eisen
Minimaal een afgeronde HBO opleiding heeft, met +3 jaar werkervaring als Scrum Master.
IT werkervaring/-kennis is een pré.

De organisatie
De manier waarop we reizen en wat reizigers verwachten verandert in een rap tempo. We boeken online, krijgen persoonlijk digitaal reis- en koopadvies op onze smartphone en willen steeds meer in control zijn over ons eigen reisproces. Onze opdrachtgever zal zich de komende jaren richten op deze nieuwe manier van reizen. De afdeling waar je komt te werken, ondersteunt en vernieuwt digitale kanalen, rapportages en dashboards op een Agile werkwijze.

Standplaats
Omgeving Amsterdam

Nieuwsgierig?
Neem contact op met Evelien Vleems, via 035-7470747 of per mail: evelien@spargle.com. We kijken uit naar onze verbinding!