Gezocht: Product Owner

Gezocht: Product Owner

Product Owner nieuw cluster ‘enabling services’

– Detavast constructie –

 

Voor een grote speler in de luchtvaartindustrie zijn we op zoek naar een Product Owner voor een nieuw cluster ‘enabling services’. Als nieuwe product owner zal je meedenken bij nieuwe initiatieven die decentraal binnen de organisatie ontstaan. Jij kijkt waar deze uiteindelijk moeten landen qua beheer (centraal / decentraal) en helpt om dit goed in te richten.

Daarnaast richt je je op:

  • Document beheer
  • Beheer decentrale applicaties
  • IT security
  • Inspectietooling
  • Nieuwe initiatieven / diensten
  • Mogelijk meerdere applicaties die hieronder komen te vallen

Wie zoeken we?

Een kameleon die zich snel de organisatie en de processen eigen maakt, die in staat is om anderen mee te nemen in een verandering en zich kenmerkt door een pragmatische en resultaatgerichte aanpak. Je staat stevig in je schoenen en kan goed aangeven wat je ideeën zijn, daarnaast kom je met innovatieve oplossingen. Ervaring en affiniteit met Agile Scrum werken en functioneel beheer is zeker een pré. Ook ervaring met de implementatie van een document management traject en de impact die dit heeft op organisaties is gewenst.

Ja, dit is wat voor mij!

Ben je per direct beschikbaar en conformeer je aan bovenstaande eisen? Neem snel contact met ons op. Stuur jouw cv en motivatie naar naar Evelien Vleems (evelien@spargle.com). Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 035 – 747 0 747.