Gezocht: Online Marketeer

Gezocht: Online Marketeer

 

Online Marketeer

– VASTE POSITIE–

 

Voor een grote franchise in midden Nederland is Spargle op zoek naar een online marketeer die een duidelijke strategische visie heeft en het bedrijf kan versterken in een digitale transformatie. Vanwege de nieuwe weg die het bedrijf in wil slaan, zijn we op zoek naar echte bouwers die hun visie op het bedrijf willen projecteren. Daarbij krijg je alle vrijheid en steun om jouw ideeën te manifesteren. Zoek jij naar een nieuwe uitdaging en voel jij je als een vis in het water om zelfstandig en strategisch aan de gang te gaan? Lees dan snel verder!

Als Online Marketeer ben jij de verbindende schakel tussen de ondernemers en interne organisatie. We zoeken dus iemand die zich goed sociaal uit kan drukken en zich makkelijk voortbeweegt in een dynamische werkomgeving.

Samen met jouw collega’s van het marketingteam bouw je aan de formulebranding en zorg je voor een consistente online formule ervaring. Daarnaast werk je samen met het commerciële team om na te denken over nieuwe acties om de ondernemers aan de organisatie te binden. Op de vloer heerst een informele sfeer en het bedrijf staat zeer open voor nieuwe ideeën!

Wat biedt het bedrijf?

Met 350 aangesloten fysieke winkels en drie webshops is dit bedrijf de grootste Nederlandse franchiseorganisatie in consumentenelektronica. De bedrijfsstructuur is horizontaal en je komt terecht in een team van harde werkers.

Het bedrijf wil zich altijd blijven ontwikkelen en is daarom op zoek naar mensen met innovatieve ideeën over hun digitale transformatie. De van oorsprong inkoopcoöperatie is bezig om te vormen naar een omnichannel retailorganisatie en op weg hiernaartoe zal je samen met je team voor veel uitdagingen komen te staan. Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid staan hoog in het vaandel en er is een sterke stimulans om veel te leren in de werkomgeving van een retailmarkt die zeer beweeglijk is.

Uiteraard gaat dit gepaard met een goed salaris en een permanente korting op witgoed!

Waar houd jij je in de rol van Online Marketeer mee bezig?

Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid. Je taken zullen bestaan uit onder andere contentbeheer: wijzigen en onderhouden van de formulewebsites, incl. achterliggende procedures. Er is tevens erg veel
afwisseling in de taken die je uitvoert. Je beheert de contentmarketingkalender en houdt je bezig met het implementeren van een online social strategie. Je stuurt de websitebouwer aan voor de doorontwikkeling van de formulewebsites, geeft input voor het creëren van online beeldmateriaal voor plaatsing op de formulewebsites en voor inzet van online marketing doeleinden. Je houdt je bezig met SEO en beheert de marketing campagnes. Ook mag je aan drie formules werken conform een pure player op online marketing op een e-commerce domein. Deze campagnes evalueer je en koppel je terug naar de stakeholders. Je brieft de creatieven, beoordeelt content en bent constant op zoek naar nieuwe manieren van optimalisatie.

Wat zijn jouw competenties?

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Online Marketeer
  • Ervaring met CMS-systemen
  • Kennis van en ervaring met de inzet van online marketing kanalen
  • Ervaring met Google Analytics en de interpretatie van opgebouwde data
  • Hands-on mentaliteit
  • Kennis van Magento is een pré
  • 38 uur per week beschikbaar (5 dagen)

Ja, dit is wat voor mij!

Sta je te springen om jouw innovatieve ideeën aan de man te brengen in een dynamische werkomgeving? Neem snel contact met ons op! Verras, overweldig, verbaas of inspireer ons met jouw motivatie. Je kunt deze samen met jouw cv sturen naar Suzanne Meinders (suzanne@spargle.com). Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 035 – 747 0 747.