Ingevuld: Webshop Manager

Ingevuld: Webshop Manager

Webshop Manager

Een online sales foodie!

sales- en conversiegericht én affiniteit met de food-branche –

Ervaring en affiniteit met food? En sales gedreven? Als Webshop Manager ga jij je schappen optimaliseren, met als doel de conversie te stimuleren. Je acteert in het krachtenveld van alle afdelingen, en houd je daarin stevig staande. Jouw opdrachtgever is een van de grootste spelers binnen de foodsector.

Als Webshop Manager ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse e-commerce operatie van de grootste B2B webshop binnen de foodsector van Nederland. Je monitort de dagelijkse prestaties van de webshop en stuurt proactief bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het online sales resultaat. En natuurlijk ga je ook zelf aan de slag. Met jouw proactieve instelling en passie voor food en service, zorg je ervoor dat de shop een verbeterslag door gaat maken. Je evalueert wekelijks en maandelijks de conversie KPI’s en de omzet die in de webshop worden gegenereerd. Ben jij klaar om een uitdaging met veel analytische insights aan te gaan en de omzet te verhogen? Dan zoeken wij jou!

Standplaats: Midden Nederland, waarbij er ruimte is om een dag thuis te werken.
Taken en verantwoordelijkheden:

Je houdt je bezig met de uitstraling van de foodproducten en commerciële productinformatie binnen de webshop. Jouw affiniteit met food geeft een enorme boost aan je resultaatgerichtheid. De analyses die je maakt zijn samen met de marketingkalender bepalend voor de look en feel van de acties en promoties.

Niet alleen de uitstraling van jouw schappen is je verantwoordelijkheid, ook de algemene uitstraling, de vindbaarheid en de navigatie van de promoties en artikelen binnen de webshop horen thuis in jouw takenpakket. Je werkt binnen de afdeling e-commerce nauw samen met het conversie-team en de online marketeers. Daarnaast werk je buiten deze afdeling samen met de afdelingen Marketing, Sales en Inkoop.

Jij gaat als Webshop Manager klantbehoeften en trends uit de foodmarkt analyseren, de zoekfunctie en de facetindeling optimaliseren. Maar ook ga je de vastgoedposities beheren door het continu doormeten en analyseren, om zodoende de conversie te optimaliseren. Overall gezien manage jij de online winkel.

Jij bent de kandidaat die we zoeken als:

  • Je 4/5 jaar werkervaring hebt
  • Je sales gedreven en conversie gericht bent;
  • Je commercieel inzicht hebt en analytisch sterk bent;
  • Je over HBO/WO denk- en werkniveau beschikt;
  • Je mee wilt werken met het team op momenten dat extra mankracht nodig is;
  • Je er klaar voor bent om een volgende stap te maken;
  • Je ook op de langere termijn kunt denken;
  • Je bent een foodie!

Wat krijg jij er voor terug?

Een uitdagende baan bij een grote speler binnen de foodsector. Markt conforme arbeidsvoorwaarden. Je zult minimaal 4 dagen werken, waarvan het mogelijk is om een dag thuis te werken. Er is veel ruimte voor doorgroeien binnen dit ondernemende bedrijf.

Nieuwsgierig?

Voel jij je aangesproken? Verras, overweldig, verbaas of inspireer ons met jouw motivatie. Je kunt deze samen met jouw CV sturen naar info@spargle.com. Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 0357470747.