Gezocht: Content Manager

Gezocht: Content Manager

Content Manager

 

Ben jij de content specialist die groei kan stimuleren door het ontwikkelen van actiegerichte content? Weet jij pakkende teksten te schrijven die de doelgroep raken? Heb je een passie voor klanten en werk je graag in een marktgerichte organisatie? Lees dan verder en reageer snel!

Wat ga je doen?

Als content specialist ben je verantwoordelijk voor het bedenken, creëren en optimaliseren van tekstuele en visuele content voor de website en mailings van de organisatie. Je werkt primair voor online middelen en digitale campagnes, maar je content kan ook voor print gebruikt worden. Je gebruikt jouw creativiteit en denkkracht om data en klantinzichten om te zetten in aansprekende woorden en beelden.

Je beheert de externe digitale communicatie, bewaakt de online communicatiestijl en fungeert als eindredacteur. Daarnaast maak je selecties uit het content aanbod, herschrijf je ingekomen artikelen en teasers en schrijft commerciële en introductieteksten. Uiteraard zorg je ook voor publicatie van nieuwe content. Je kunt plannen, organiseren en coördineren. Je bent thuis is SEO, je hebt een gevoel voor pakkende titels, beelden en treffende keywords.

In de rol van Content Manager rapporteer aan de Manager Marketing Communicatie en werk je nauw samen met afdelingen inkoop, verkoop, digital commerce en marktonderzoek. Als expert werk je samen met je collega’s en weet je hen te adviseren en enthousiasmeren.

De organisatie
Je gaat werken voor een marktleider in technische materialen. Deze groothandel is ook online ijzersterk, en wil zich blijven ontwikkelen. De organisatie investeert graag in haar medewerkers. Zo zijn er verschillende loopbaanmogelijkheden en is er een opleidingscentrum.

Wat wordt er geboden?
Naast een goed salaris biedt de organisatie een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden. Ook kun je rekenen op vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een HBO opleiding met 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent stressbestendig en klantgericht;
  • Je hebt ruime ervaring met het schrijven en redigeren van content;
  • Je bent zelfstandig, analytisch en creatief;
  • Je hebt ervaring met SEO, verschillende CMS-systemen en Photoshop;
  • SEA- , HTML-kennis en video bewerking zijn een pré.

Nieuwsgierig?

Groot gelijk! Want Spargle verbindt je graag aan deze organisatie waarin je je verder kunt ontwikkelen! Meer weten of direct solliciteren? Je kunt je reactie (in welke vorm dan ook) richten aan Eline de Jong, via eline@spargle.com of  bellen op 035 747 0747.